Bell decor - decoratii nunti baloane

Despre noi

Nunta este un eveniment unic in viata mirilor la care viseaza de cand s-au intalnit, noi suntem pregatiti sa le transformam visul in realitate.

Organizam nunti, botezuri, petreceri si aniversari. Oferim consultanta de specialitate, preluam stresul pe care il poate provoca organizarea nuntii, lasandu-va pe dumneavoastra sa va bucurati de minunatul eveniment.

Lansati in 2004 pe piata , suntem o agentie full service in domeniu cu o experienta foarte vasta. Va venim in ajutor, oferindu-va serviciile noastre care acopera organizarea intregii nunti.

Suntem maestri in arta decoratiunilor de saloane, ne ocupam de husele pentru scaune si de esarfe, acestea au diferite nuante pentru a se potrivi cu dorintele dumneavoastra. De asemenea decoram sala cu baloane si flori naturale.

Pentru ca un astfel de eveniment nu trebuie sa fie dat uitarii. Noi venim in ajutorul dumneavoastra si surprindem fiecare moment important cu ajutorul camerelor video de ultima generatie (Sony). Deasemenea realizam fotografiile care impreuna cu filmul nuntii sa completeze imaginea celei mai special zile din viata dumneavoastra.

Noi va oferim tot ceea ce necesar pentru ca nunta dumneavoastra de vis sa devina realitate.